Ervaringen en tips voor de decentrale selectie geneeskunde

Op de pagina over de decentrale selectie geneeskunde heb ik geprobeerd een zo goed mogelijk beeld te geven van de onderlinge verschillen in selectiemethoden van de universiteiten. Op deze pagina vind je onderaan links naar (soms uitgebreide) ervaringen met tips van enkele studenten/scholieren die mee hebben gedaan aan de decentrale selectie geneeskunde. Deze ervaringen dienen om een goed beeld te geven aan aankomende deelnemers van de decentrale selectie geneeskunde zodat de juiste keuze kan worden gemaakt en de kansen goed benut worden.

In de ervaringen lees je onder andere hoe de deelnemers de decentrale selectie geneeskunde hebben ervaren, wat de deelnemers moesten doen en leggen zij uit hoe ze tot de ‘juiste’ keuze zijn gekomen.

De decentrale selectie geneeskunde is dé manier voor veel scholieren en studenten om ondanks hun ‘slechte’ diplomacijfers toch nog een goede kans te maken op een plekje voor geneeskunde. Aangezien je maximaal 3x mee kunt loten voor de studie geneeskunde (en dus ook maximaal 3x mee kunt doen aan de decentrale selectie geneeskunde) is het belangrijk dat je je kansen goed benut. Daarom is het ook belangrijk dat je je bij de voor jou ‘juiste’ universiteit aanmeldt voor de decentrale selectie geneeskunde.

Selecteer hieronder een universiteit waarvan je de verslagen wilt lezen.

Win een stethoscoop!

Doe je dit jaar mee met de decentrale selectie? Schrijf een ervaring voor de website en maak kans op een stethoscoop!

Meer info…

ALGEMEEN

  • Over ons
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacy

KvK-nummer: 67252109
BTW-nummer: NL210387257B01

© 2020 DecentraleGeneeskunde.nl