Cookies en privacy

Privacy

DecentraleGeneeskunde.nl begrijpt dat je je persoons- en studiegegevens niet met iedereen wilt delen. Daarom gaat DecentraleGeneeskunde.nl zorgvuldig om met deze informatie.

DecentraleGeneeskunde.nl houdt zich aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

DecentraleGeneeskunde.nl heeft jouw gegevens wel nodig om je goed te kunnen helpen. In deze verklaring legt DecentraleGeneeskunde.nl uit welke gegevens DecentraleGeneeskunde.nl van jou nodig heeft en waarvoor wij ze gebruiken.

Opslag van jouw gegevens

DecentraleGeneeskunde.nl slaat de persoonsgegevens die DecentraleGeneeskunde.nl van jou of van jouw werkgever ontvangt op. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die DecentraleGeneeskunde.nl ontvangt tijdens het inschrijfproces voor de nieuwsbrief (ook wanneer het proces wordt afgebroken), als je telefonisch of per e-mail contact met DecentraleGeneeskunde.nl opneemt en bij aanschaf van ervaringenbundel.

Wij verzamelen en bewaren onder andere de volgende persoonsgegevens:

  • Naam (voor- en achternaam), adres en overige contactgegevens.
  • Gegevens met betrekking tot de een eventuele cursus waarvoor je je hebt aangemeld, inclusief betalingsgegevens.

Gebruik van jouw gegevens

DecentraleGeneeskunde.nl gebruikt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Registratie en administratieve afhandeling van je deelname aan de door jou gekozen cursus.
  • Analyses uitvoeren zodat DecentraleGeneeskunde.nl zijn dienstverlening kan verbeteren.
  • Advies geven over een te volgen cursus.
  • Jou op de hoogte te houden van al onze diensten en producten.

Verdere toelichting

  • DecentraleGeneeskunde.nl anonimiseert de persoonsgegevens die DecentraleGeneeskunde.nl gebruikt voor analyses. In onze analyses ben jij daardoor onherkenbaar.
  • In sommige gevallen werkt DecentraleGeneeskunde.nl samen met externe dienstverleners, zoals cursusaanbieders, universiteiten. Zij mogen jouw gegevens alleen gebruiken voor de uitvoering van die diensten die in het belang zijn van jouw decentrale selectie geneeskunde. Zij mogen jou niet voor andere doelen benaderen of je gegevens doorgeven aan andere partijen.

Nieuwsbrief en abonneebestand

Met onze nieuwsbrief informeren wij geïnteresseerden over nieuws op het gebied van onze diensten en alles wat daarmee te maken heeft. Jouw e-mailadres voegt DecentraleGeneeskunde.nl alleen toe aan zijn lijst met abonnees als jij hier toestemming voor geeft. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden en/of jouw voorkeuren kunt aanpassen.

Klacht

Als je het niet eens bent met de manier waarop wij omgaan met jouw gegevens, kun je bij ons een klacht indienen (klik hier voor onze contactgegevens).
Je kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gebruik en werking van cookies

DecentraleGeneeskunde.nl maakt op zijn website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch op jouw computer komen te staan wanneer je internet gebruikt. Een cookie legt bijvoorbeeld vast welke webpagina’s jij bekijkt en welke opties jij gebruikt. DecentraleGeneeskunde.nl gebruikt deze gegevens onder andere om zijn website gebruiksvriendelijker te maken.
Naast cookies die ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld gegevens maar één keer hoeft in te vullen, maakt DecentraleGeneeskunde.nl gebruik van functionele, analytische en advertentiecookies.

Cookie-instellingen aanpassen

Je kunt je browser zo instellen dat je een waarschuwing krijgt als de website cookies gebruikt en deze op jouw computer wil plaatsen. Ook kun je cookies volledig blokkeren. Hoe je dit doet, staat in deze uitleg door de Consumentenbond. Als je cookies blokkeert, kan het wel zijn dat de website niet optimaal werkt. Let er bij het uitschakelen van advertising cookies wel op, dat deze opt-out (uitschakeling) in een cookie wordt opgeslagen op jouw computer. Zodra je via je browser alle opgeslagen cookies verwijdert, kan DecentraleGeneeskunde.nl niet controleren of je je hebt afgemeld.

Werking functionele cookies

DecentraleGeneeskunde.nl gebruikt functionele cookies voor een goede werking van de website. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat DecentraleGeneeskunde.nl snel de juiste informatie toont wanneer je op onze website bent. Functionele cookies komen altijd op jouw computer te staan. Je krijgt hiervoor geen melding om toestemming te geven.

Werking functionele cookies

DecentraleGeneeskunde.nl gebruikt functionele cookies voor een goede werking van de website. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat DecentraleGeneeskunde.nl snel de juiste informatie toont wanneer je op onze website bent. Functionele cookies komen altijd op jouw computer te staan. Je krijgt hiervoor geen melding om toestemming te geven.

Functionele cookies die DecentraleGeneeskunde.nl gebruikt

Cookiemelding-cookie:
Het Cookiemelding-cookie onthoudt of jouw computer advertising cookies wel of niet accepteert, zodat DecentraleGeneeskunde.nl hierop zijn advertenties kan aanpassen en deze melding niet meerdere keren verschijnt.

Inloggen-cookie:
Dankzij het Inloggen-cookie kun je inloggen op de online leeromgeving.

Werking analytische cookies

Analytische cookies gebruikt DecentraleGeneeskunde.nl om te analyseren hoe bezoekers onze website gebruiken, bijvoorbeeld hoe vaak onze website wordt bezocht, op welke pagina zij aankomen op onze website en op welke pagina’s het meest wordt geklikt. Deze informatie gebruikt DecentraleGeneeskunde.nl om de website te verbeteren. Ook analytische cookies komen altijd op jouw computer te staan. Je krijgt hiervoor geen melding om toestemming te geven.

Analytische cookies die DecentraleGeneeskunde.nl gebruiken

  • Act-On-cookie

Het Act-On-cookie houdt bij welke pagina’s je bezoekt. Hierdoor kan DecentraleGeneeskunde.nl relevante informatie delen via bijvoorbeeld e-mail als je deze gegevens hebt achtergelaten voor het downloaden of de aanschaf van een product op zijn website. Lees in het Act-On Privacy Statement hoe DecentraleGeneeskunde.nl ervoor zorgt dat deze gegevens privé blijven.

  • Google AdWords-cookie

Het Google AdWords-cookie meet via welke advertentie je binnenkomt op onze website. Lees in het Google Privacy Statement hoe DecentraleGeneeskunde.nl ervoor zorgt dat deze gegevens privé blijven.

  • Hotjar-cookie

Het Hotjar-cookie houdt bij waar je klikt op de website. Hierdoor kan DecentraleGeneeskunde.nl de website-ervaring verbeteren. Lees in het Hotjar Privacy Statement hoe DecentraleGeneeskunde.nl ervoor zorgt dat deze gegevens privé blijven.

  • Google Optimize-cookie

Het Google Optimize-cookie houdt bij waar je klikt op de website. Hierdoor kan DecentraleGeneeskunde.nl de website-ervaring verbeteren. Lees in het Google Privacy Statement hoe DecentraleGeneeskunde.nl ervoor zorgt dat deze gegevens privé blijven.

Werking advertentiecookies

Voor advertentiecookies krijg je een melding. Hierin kun je toestemming geven om deze cookies te plaatsen. Na jouw toestemming geeft DecentraleGeneeskunde.nl derde partijen de mogelijkheid om advertentiecookies op zijn website te plaatsen. Ook plaatst DecentraleGeneeskunde.nl advertentiecookies op websites van derden. De informatie uit deze advertentiecookies kan DecentraleGeneeskunde.nl met elkaar combineren. Dit doet DecentraleGeneeskunde.nl zodat we jou, aan de hand van wat je online doet, advertenties kunnen tonen waar je iets aan kunt hebben. DecentraleGeneeskunde.nl doet dit op zijn eigen site en op sites van andere partijen.

Advertentiecookies die DecentraleGeneeskunde.nl gebruikt

  • Doubleclick-cookie

Het Doubleclick-cookie ziet welke pagina’s je bekijkt op onze website, zodat (na acceptatie van advertentiecookies) DecentraleGeneeskunde.nl en andere partijen advertenties op zijn (partner)websites kan tonen waar jij iets aan kunt hebben, zoals een persoonlijke aanbieding. Lees in het Doubleclick Privacy Statement hoe DecentraleGeneeskunde.nl ervoor zorgt dat deze gegevens privé blijven.

  • Facebook-cookie

Het Facebook-cookie houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt, zodat DecentraleGeneeskunde.nl (na acceptatie van advertentiecookies) jou op Facebook advertenties kan tonen waar je iets aan kunt hebben, zoals een persoonlijke aanbieding. Ook kan DecentraleGeneeskunde.nl hiermee zien dat je via een Facebook-advertentie op zijn website bent gekomen. Lees in het Facebook Privacy Statement hoe DecentraleGeneeskunde.nl ervoor zorgt dat deze gegevens privé blijven.

  • Google Analytics-cookie

Het Google Analytics-cookie houdt bij hoe je de website gebruikt. Deze informatie gebruikt DecentraleGeneeskunde.nl voor rapporten over internetgebruik. Na acceptatie van advertentiecookies worden Google Analytics-doelgroepen ook gedeeld met Google AdWords om advertenties waar je iets aan kunt hebben te tonen op partnersites van Google. Lees in het Google Privacy Statement hoe DecentraleGeneeskunde.nl ervoor zorgt dat deze gegevens privé blijven.

  • LinkedIn-cookie

Het LinkedIn-cookie houdt bij welke pagina’s je bezoekt, zodat DecentraleGeneeskunde.nl (na acceptatie van advertentiecookies) jou op LinkedIn advertenties kan tonen waar je iets aan kunt hebben, zoals een persoonlijke aanbieding. Ook kan DecentraleGeneeskunde.nl hiermee zien dat je via een LinkedIn-advertentie op zijn website bent gekomen. Lees in het LinkedIn Privacy Statement hoe DecentraleGeneeskunde.nl ervoor zorgt dat deze gegevens privé blijven.

  • Relay42-cookie

Het Relay42-cookie houdt bij welke pagina’s je bezoekt, zodat DecentraleGeneeskunde.nl je voor jou interessante zaken op zijn eigen website kan tonen en (na acceptatie van advertentiecookies) ook advertenties op externe websites kan tonen waar je iets aan kunt hebben, zoals een persoonlijke aanbieding. Lees in het Relay42 Privacy Statement hoe DecentraleGeneeskunde.nl ervoor zorgt dat deze gegevens privé blijven.

Wijzigingen Privacy- en cookieverklaring

DecentraleGeneeskunde.nl kan deze Privacy- en cookieverklaring wijzigen. Als je graag wilt weten hoe DecentraleGeneeskunde.nl jouw gegevens beschermt en gebruikt en welke cookies DecentraleGeneeskunde.nl gebruikt voor welke doelen, raden we je aan deze Privacy- en cookieverklaring regelmatig te lezen.

DecentraleGeneeskunde.nl heeft deze Privacy- en cookieverklaring voor het laatst gewijzigd op 9 mei 2021.

KvK-nummer: 67252109
BTW-nummer: NL210387257B01

© 2021 DecentraleGeneeskunde.nl