Cursussen Decentrale Selectie Geneeskunde

Bekijk hier ons overzicht van aanbieders van cursussen voor de decentrale selectie geneeskunde
 • Een handig overzicht van aanbieders voor jouw universiteit! 
 • Alleen de beste cursussen voor de selectie zijn geselecteerd om hier te adverteren!
 • Korting via onze website!

De beste cursussen voor de decentrale selectie geneeskunde vind je hier!

Er is een groot landelijk aanbod aan cursussen voor de decentrale selectie geneeskunde. Door zelf te zoeken zul je ze helaas niet allemaal even makkelijk kunnen vinden. Er zijn een heleboel algemene cursussen maar ook veel cursussen die specifiek zijn gericht op de decentrale selectie van een enkele universiteit. Op onze site kun je een makkelijk overzicht vinden van een decentrale selectie cursus voor jouw universiteit of een algemene cursus. Boek je een cursus via onze link of actiecode? Dan krijg je vaak ook nog eens korting!

Check hieronder per universiteit een overzicht van de beste cursussen! 

Ontbreekt hier een cursus? Neem contact met ons op!

Geneeskunde studeren UvA Amsterdam

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Cursus decentrale selectie geneeskunde UvA

> Bekijk het aanbod! 

Geneeskunde studeren VU Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Cursus decentrale selectie geneeskunde VU

> Bekijk het aanbod! 

Geneeskunde studeren EUR Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Cursus decentrale selectie geneeskunde EUR

> Bekijk het aanbod! 

Geneeskunde studeren UM Maastricht

Universiteit Maastricht (UM)

Cursus decentrale selectie geneeskunde UM

> Bekijk het aanbod! 

Geneeskunde studeren UU Utrecht

Universiteit Utrecht (UU)

Cursus decentrale selectie geneeskunde UU

> Bekijk het aanbod! 

Geneeskunde studeren RUG Groningen

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Cursus decentrale selectie geneeskunde RUG

> Bekijk het aanbod! 

Geneeskunde studeren RUN Nijmegen

Radboud Universiteit Nijmegen (RUN)

Cursus decentrale selectie geneeskunde RUN

> Bekijk het aanbod! 

Geneeskunde studeren LU Leiden

Universiteit Leiden (LU)

Cursus decentrale selectie geneeskunde LU

> Bekijk het aanbod! 

Veel gestelde vragen over cursussen voor de decentrale selectie geneeskunde

Waarom een decentrale selectie cursus?

 

De decentrale selectie geneeskunde is de grootste decentrale selectie van Nederland! Jaarlijks zijn er duizenden kandidaten die zich aanmelden voor de studie geneeskunde. Kandidaten beginnen steeds vroeger met het verbeteren van hun cv en nemen bijlessen op de middelbare school om hun cijfers op te krikken. Hiermee wordt de kans op toelating voor de gemiddelde student steeds kleiner.

Een cursus voor de decentrale selectie geneeskunde biedt kandidaten meer houvast, begeleiding in het doornemen en begrijpen van de studiestof en je komt minder snel voor verrassingen te staan! Daarnaast kan een cursus je ook meer zelfvertrouwen geven en ga je zekerder je decentrale selectie in!

Een cursus biedt geen garantie tot toelating!

 

Waarom een cursus boeken via DecentraleGeneeskunde?

Vanwege de korting en de betrouwbaarheid! Als je buiten onze website om een cursus boekt dan betaal je vaak de volle prijs. Als je dat via de link van onze website doet dan krijg je stevige korting! 

Daarnaast ben je, als je een cursus van een van onze partners boekt via onze website, verzekerd van een cursus van uitstekende kwaliteit bij een betrouwbare aanbieder! Jaarlijks vinden er meerdere gesprekken plaats met onze partners om de kwaliteit te waarborgen. 

Als dé  expert op het gebied van de decentrale selectie geneeskunde zijn wij uiteraard goed op de hoogte van wat er belangrijk is voor een dergelijke training. Er wordt een grondige en strenge selectie gemaakt van cursussen en aanbieders om er zeker van te zijn dat jullie alleen de beste cursussen zien. Sinds een aantal jaar is de loting voor geneeskunde afgeschaft en kan je alleen beginnen aan de opleiding doormiddel van de decentrale selectie. Sindsdien zien we een explosieve toename van cursussen en cursus-aanbieders. Hier zitten helaas ook partijen tussen met weinig ervaring op het gebied van lesgeven en organisatie. 

 

Vergelijken van trainingen en punten van aandacht

 

Waar moet je op letten bij het vergelijken van trainingen of cursussen voor de decentrale selectie geneeskunde?

Voor het vergelijken en boeken van een goede training voor de decentrale selectie geneeskunde is het belangrijk om te kijken naar verschillende punten. Zo is duidelijk wat je krijgt voor je geld. Bekijk de punten die wij ook gebruiken in onze selectie van goede aanbieders voor cursussen:

 

 • De organisatie
  • Kijk goed naar de organisatie. Wordt de cursus gegeven door een professionele organisatie of door een kleine groep studenten? In principe maakt dat uiteindelijk niet veel uit. Een groep studenten kan na een aantal jaar ook zeer ervaren zijn in de voorbereiding van hun trainingen!
  • Bekijk recensies van het bedrijf
 • Groepsgrootte en het aantal docenten
  • Het is belangrijk om een goede verhouding te hebben tussen het aantal cursisten en docenten. Bij een groep van meer dan 20 cursisten per docent is de kans om echt te profiteren van de cursus een stuk kleiner. Kies daarom voor een cursus dat adverteert met kleine groepen en meerdere docenten.
 • Opleiding en ervaring van de  docenten
  • Kies voor een selectie met oud-kandidaten / geneeskundestudenten als docenten! Zoals ook deze websie door oud-kandidaten / huidig studenten is opgebouwd en daarmee precies weet wat belangrijk is, is het ook belangrijk dat de docenten precies weten wat belangrijk is voor jouw selectie! 
  • Kies voor een organisatie met ervaring in lesgeven. Dergelijke organisaties zorgen er namelijk voor dat hun docenten ook écht les kunnen geven. Dat doen ze vaak door middel van trainingen!
 • Bekijk de prijs en wat je voor terug krijgt
  • Lesmateriaal: is de prijs inclusief het lesmateriaal of moet je dit er nog bij bestellen? Bij een goede cursus en eerlijke organisatie is het lesmateriaal direct bij de prijs inbegrepen. Soms zie je dat het lesmateriaal voor een lager tarief wordt verkocht zonder dat je de cursus hoeft te volgen. Kijk ook of je het lesmateriaal per post krijgt of digitaal toegang krijgt!
  • Aantal dagen of uur training. Hoe lang duurt de training? Heb je meerdere dagen? 
  • Locatie van de training: online of fysiek?
  • Lunch en drinken inbegrepen? Sommige organisaties bieden alleen koffie en thee aan, terwijl andere organisaties complete lunches aanbieden.
  • Begeleiding na afloop van de training. Soms kan je nog vragen stellen na afloop van de training en blijft de docent beschikbaar voor vragen!
 • Annuleren van de inschrijving
  • Het kan gebeuren dat je je bedenkt. Je wil de selectie niet meer doen, je wil naar een andere aanbieder van cursussen of je wil het zelf proberen. Daarom is het belangrijk te kijken wat de annuleringsvoorwaarden zijn voor de decentrale selectie training! Soms kan je tot 2 dagen van te voren annuleren en krijg je je geld terug!

Voorbereiding decentrale selectie geneeskunde zonder cursus?

Bereid jij je liever zelf voor, zonder cursus? Dat kan! Check dan onze stappenplan voor de decentrale selectie geneeskunde. De belangrijkste tips zijn:

– Doe actief mee aan de discussies op ons forum en in de whatsappgroepen: link

– Lees de ervaringen en tips van vorige kandidaten van de decentrale selectie geneeskunde: link

KvK-nummer: 67252109
BTW-nummer: NL210387257B01

© 2023 DecentraleGeneeskunde.nl