Over Decentrale Geneeskunde

Alles wat je moet weten over DecentraleGeneeskunde.nl

Sinds 2011 helpt DecentraleGeneeskunde scholieren en studenten bij de voorbereiding op de decentrale selectie geneeskunde. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste en meest bezochte website over deze selectie. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je optimaal voor te bereiden op de decentrale selectie geneeskunde.

Deze website is door en voor kandidaten van de decentrale selectie geneeskunde gemaakt. Je vindt hier een overzicht van de universiteiten, de verschillen in selectieprocedures, een berg aan tips en ervaringen van eerdere kandidaten, een forum waar je contact kan zoeken met andere kandidaten en indien nodig vind je hier ook een overzicht van cursussen die wij aanraden.

Kortom, echt alles wat je nodig hebt voor een optimale voorbereiding op de decentrale selectie.

De eerste stap tot je toelating voor de studie geneeskunde heb je hier gezet. Volg de rest van onze stappen en wordt toegelaten!

Tarik

Tarik

Oprichter DecentraleGeneeskunde

In 2011 deed ik zelf mee als scholier aan de decentrale selectie geneeskunde. Ik wilde mij destijds zo goed mogelijk voorbereiden maar ik wist helaas niet hoe ik dit moest doen en waar ik betrouwbare informatie kon vinden. Destijds heb ik van mijn voorbereiding een hele studie gemaakt door de bestaande selecties allemaal naast elkaar te zetten om op die manier voor een selectie te kiezen die het beste bij mij paste. Daarnaast heb ik verschillende fora doorgespit naar ervaringsverhalen en tips van oude kandidaten. 

Dat moet beter en makkelijker kunnen dacht ik toen. Na de selectie heb ik samen met enkele medekandidaten verslagen geschreven voor de kandidaten van het volgende jaar. Er was alleen nog geen plek om deze te delen. Zo kwam ik op het idee om deze website op te richten.

 

Sindsdien is dit voor aankomende geneeskundestudenten dé website om informatie op te zoeken over de decentrale selectie geneeskunde, en komen er elk jaar tientallen nieuwe verslagen met ervaringen en tips op de website. DecentraleGeneeskunde is in de afgelopen jaren sterk gegroeid in pagina’s en bezoekers. Op de website staan ruim 100 ervaringsverslagen met tips voor de selectie.

Heb je vragen aan mij? Schroom niet om een bericht te sturen via het contactformulier of via mijn socials.

KvK-nummer: 67252109
BTW-nummer: NL210387257B01

© 2023 DecentraleGeneeskunde.nl