Cursussen decentrale selectie Utrecht (UU)

Overzicht van cursussen voor de decentrale selectie geneeskunde UU

Cursussen voor de decentrale selectie geneeskunde Universiteit Utrecht (UU)

Voor de decentrale selectie geneeskunde van Universiteit Utrecht hebben wij de volgende aanbieders van cursussen gevonden en geselecteerd. Klik op de link om naar de website te gaan van de aanbieder voor meer informatie en om een cursus te boeken!

Athena biedt al jaren tentamentrainingen van hoge kwaliteit voor universitaire studenten. Ook dit jaar helpen zij studenten door hun decentrale selectie heen!

Athena onderscheidt zich met de kwaliteit van haar lesmateriaal, haar klantenservice en de kundigheid van haar docenten.

Meer informatie

Check de website van AthenaStudies voor meer informatie over de inhoud, de data van de cursussen en om direct te boeken!

Vergeet je kortingscode niet! Je krijgt namelijk 10% korting als je boekt met code DG10

DSGT is een betrouwbare aanbieder van cursussen voor de decentrale selectie geneeskunde. Het is opgericht door (oud-) studenten geneeskunde die betaalbare en  cursussen willen aanbieden zodat iedereen gelijke kansen heeft op toelating.

Overige cursussen

DSGT heeft nog veel meer pakketten beschikbaar voor de decentrale selectie en stelt ook nog eens oefenmateriaal beschikbaar voor een scherpe prijs!

Ontvang op alle cursussen 10% korting met #DG10.

Check hun website voor meer info!

KvK-nummer: 67252109
BTW-nummer: NL210387257B01

© 2023 DecentraleGeneeskunde.nl