Samenvatting Decentrale selectie Geneeskunde Radbouduniversiteit Nijmegen

Veron –Student geneeskunde Radbouduniversiteit Nijmegen

Veron is geneeskundestudent aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen en deelt sinds dit jaar haar samenvatting voor de selectie geneeskunde aan de Radbouduniversiteit.

Direct haar samenvatting kopen:

Veron's samenvatting 2024 - €15,99

Veron's samenvatting 2024 - €15,99

Voor de selectie geneeskunde, biomedische wetenschappen en tandheelkunde

Deze samenvatting is een essentiële gids voor het succesvol behalen van de decentrale selecties Geneeskunde, Tandheelkunde en Biomedische wetenschappen! In deze gids vind je een overzicht van de lesstof die je moet beheersen voor zowel de BNS-toets als de affiniteitentoets. Bovendien bevat deze samenvatting waardevolle strategieën voor het aanpakken van de probleemoplossingstoets, huiswerkopdrachten en de algemene selectiecriteria.

Benieuwd naar welke vragen je kunt verwachten tijdens de selectietoets en hoe je je hierop kunt voorbereiden? Ook deze waardevolle informatie is te vinden in deze samenvatting. Daarnaast bevat deze samenvatting een link naar oefenopgaven. Met twee succesvolle deelnames aan de decentrale selectie, eenmaal voor Biomedische Wetenschappen met rangnummer 92 en eenmaal voor Geneeskunde met rangnummer 50, put ik uit mijn uitgebreide ervaring om jou te helpen slagen. Deze samenvatting is jouw sleutel tot het maximaliseren van je kansen op toelating tot deze prestigieuze opleidingen! Ik wens je heel veel succes met leren en oefenen!

Bestel hier €15,99

Direct beschikbaar na betaling
Downloaden als PDF
Eenmalige aankoop

15.99

(1 klantbeoordeling)

KvK-nummer: 67252109
BTW-nummer: NL210387257B01

© 2023 DecentraleGeneeskunde.nl